1. Events
  2. Webinar over Ransomware 2.0 in Healthcare

Webinar over Ransomware 2.0 in Healthcare

De afgelopen maanden werden er heel wat healthcare organisaties in ons land het slachtoffer van ransomware. Ondanks het feit dat dit een ongelukkige evolutie is, zorgen deze voorvallen wel voor een grotere bewustwording omtrent de enorme impact die cybercrime kan hebben op onze maatschappij.

Wanneer een ziekenhuis gebreacht wordt, heeft dit vaak een directe impact op de patiënten. We willen u dan ook graag meer toelichting geven over hoe zo’n ransomware aanval georganiseerd wordt en wat u concreet kunt doen om ervoor te zorgen dat uw organisatie blijft draaien, ook al ondervindt u een aanval.

 

Expert panel

 

IT-BCP Solution Architect at Orange Cyberdefense

Mathias Caluwaerts

Solution Specialist at Orange Cyberdefense

Maliek Meersschaert


Orange Cyberdefense Live – Breaking Barriers in Healthcare

27 oktober, 13:00 – 17:00

Met veel trots kondigen wij u de opening van ons nieuwe hoofdkantoor aan tijdens ons Orange Cyberdefense Live event – Breaking barriers. U wordt uitgenodigd om die dag onze gloednieuwe ‘experience room’ te ontdekken helemaal in de nok van ons nieuwe gebouw. Tijdens dit evenement, willen we u een volledige ervaring aanbieden met een ronde tafelgesprek met Marc Noppen (CEO van UZ Brussel), Lucien Engelen (CEO of Transform.health), en Fritz De Floor (COO at AZ Alma). Er zullen verscheidene netwerkmomenten worden voorzien en er is ook tijd voor interactie met de aanwezige experten.Dit event is een première voor Orange Cyberdefense België. Niet enkel wat betreft ‘content’ en netwerkmogelijkheden, maar ook culinair willen we een hoogstandje aanbieden.Dus, hopelijk zet u alvast deze datum in uw agenda. Hieronder kan u alvast registreren voor het evenement.We will be … breaking barriers.

Share event